Tko smo mi?

Mi smo firma s više od 15 godina iskustva

Pouzdan smo partner za instalacije na kućnim i industrijskim projektima. Sebe vidimo kao pružatelja cjelovitih usluga koji nudi holistički pristup upravljanju projektima. Zahvaljujući redovitom usavršavanju zaposlenika, širokoj međunarodnoj mreži kvalificiranih partnera i menadžerskom timu koji postavlja trendove, tvrtka je idealno opremljena za ispunjavanje budućih potreba postojećih i novih kupaca. Kvalitetu naših usluga dokazali smo u brojnim građevinskim projektima unatrag više od 15 godina

Certificirani smo KNX PARTNER.

KNX je jedini međunarodni otvoreni standard dizajniran posebno za automatizaciju domova i zgrada, koji ima više od 25 godina iskustva.

To je OPEN standard, koji ne ovisi ni o jednom proizvođaču. Glavni proizvođači uređaja za automatizaciju domova i zgrada klade se na KNX. To znači da KNX instalacija može imati uređaje nekoliko različitih proizvođača, ali su svi međusobno potpuno kompatibilni.

KNX je vrlo SNAŽAN i POUZDAN sustav, koji se može primijeniti kako u malim instalacijama (stanovi, obiteljske kuće), tako i u složenijim instalacijama (uredi, trgovački centri, pametne zgrade).

Imamo široku paletu proizvoda koje nudimo

U ponudi imamo veliki izbor proizvoda koje ujedno implementiramo u Vaš dom.

Sve, od električnih instalacija, opcija za grijanje i hlađenje pa sve do sustava pametnog upravljanja i utičnica te prekidaća. Našu ponudu možete vidjeti pod proizvodi ili nam poslati upit putem kontakt obrasca.

Nakon dugog niza godina u elektroinstalacijama. U 2021. smo shvatili da se tehnologija poboljšava u smislu udobnosti i energetske učinkovitosti, zbog čega smo odlučili stvoriti AEL Company . Naša je ideja bila spojiti ta dva aspekta koji su vrlo povezani: s jedne strane, zahvaljujući automatizaciji ili kako bi bio ispravan naziv "domotici" možemo postići udobnost, dostupnost i sigurnost, između ostalog. A s druge strane, zahvaljujući obnovljivim izvorima energije moguća je ekološka održivost i energetska učinkovitost.

U upravljanju i automatizaciji zgrada i domova radimo s KNX, HDL te Fibaro opremom, što nam omogućuje da upoznamo proizvod i uvijek dajemo najbolju opciju. Oslanjamo se i na žičanu i na bežičnu tehnologiju.

Naša glavna motivacija je stalno se obnavljati i učiti o najnovijim rješenjima. Naš tim prolazi edukacije gdje nastoji pohvatati što više noviteta i to sve imoplementirati u nove projekte.

Preuzmite kontrolu nad svojim domom s bilo kojeg mjesta u svijetu. Kada ste na odmoru i ne možete se sjetiti jeste li ugasili televizor? Ne brini. S našim sustavom pametne kućne automatizacije, možete koristiti svoj iOS ili Android uređaj za kontrolu svakog automatiziranog elementa u stvarnom vremenu unutar vašeg doma.

Kontaktirajte nas

stojimo Vam na raspolaganju za sve upite

AEL Company d.o.o.

Bobovje 52g, 49000 Krapina

Telefon

00385 99 348 6202