ŠTO SU PAMETNE KUĆE?

Objekti gdje je fokus na uštedi energije

prvenstveni cilj i ideja automatizacije bila je mogućnost uštede energije, s našim sistemom ušteda ide do 70 posto!

Objekti gdje je komfor jedan od dobitaka

Komfor koji dobivate smanjuje vašu brigu o objektu, ne morate više razmišljati o podešavanju temperature, kontroli hlađenja ili da li ste ostavili upaljenu rasvjetu.

Objekti gdje je sigurnost spoj svih faktora

Uređaji koje ugrađujemo su sto posto sigurni, s garancijom od do 5 godina. A sama sigurnost tu ne staje, vi u svakom trenutku imate uvid u stanje vaše kuće ili stana.

Po definiciji, “inteligentnim domom” puno je lakše, sigurnije i jednostavnije upravljati od konvencionalnog doma, jer se brine čak i o ljudskim pogreškama, kao što su ostavljanje upaljenih svjetala, otvorenih slavina, priključenog klima uređaja, otvorenih prozora itd. Često ih nazivamo “pristupačno stanovanje” jer su posebno prikladni za osjetljive populacijske sektore kao što su starije osobe, osobe s različitim vrstama i stupnjevima invaliditeta itd. Integrirane inteligentne funkcije omogućuju pojednostavljenje instalacije i smanjenje broja mehanizama, gumba, cijevi i kabela. Na primjer, da bi roleta ili tenda prešli iz automatskog u ručni način rada, nije potrebno pronaći izbornik gdje to učiniti. Samo upravljajte njime i kuća će ga staviti u ručni način rada bez potrebe da radite bilo što drugo.

Od dvoraca do vikendica i svega između, mi nudimo rješenja za automatizaciju pametnog doma kako biste mogli stvoriti svoj idealan životni prostor. Tehnologije pametnog doma mogu se prirodno uklopiti u naš svakodnevni život. Povezujemo vaša svjetla, zavjese, klima uređaje i druge uređaje u jedan sustav te vam omogućujemo da njima upravljate putem pametnog telefona, tableta ili zidnog panela.

Kontrola rasvjete

Naš sustav pametne kućne automatizacije može se povezati s raznim rasvjetnim uređajima. Upravljanje rasvjetom činimo jednostavnijim i zanimljivijim. Osim uključivanja/isključivanja svjetla, pomoću naših panela možete podesiti svjetlinu, boju svjetla i temperaturu boje.

Sigurnost

Nudimo širok raspon senzora i modula koji se mogu integrirati u vaš sigurnosni sustav. U međuvremenu, s našim sustavom pametne kućne automatizacije, možete provjeriti status svog doma s bilo kojeg mjesta u svijetu i biti obaviješteni kada vaš sustav otkrije prijetnju.

Play Video

Preuzmite kontrolu nad svojim domom s bilo kojeg mjesta u svijetu. Kada ste na odmoru i ne možete se sjetiti jeste li ugasili televizor? Ne brini. S našim sustavom pametne kućne automatizacije, možete koristiti svoj iOS ili Android uređaj za kontrolu svakog automatiziranog elementa u stvarnom vremenu unutar vašeg doma.

Okvirni izračun cijene

Stan

od 1500 eur

Smart home

Kuća

od 3000 eur

Smart home

Kontaktirajte nas

stojimo Vam na raspolaganju za sve upite

AEL Company d.o.o.

Bobovje 52g, 49000 Krapina