Dobrodošli na stranice AEL Company d.o.o. Vaš kompetentan partner za rješenja elektroinstalacija i automatizacije.

 

Dopustite nam da se  predstavimo

 

Pouzdan smo partner za instalacije na kućnim i industrijskim projektima. Sebe vidimo kao pružatelja cjelovitih usluga koji nudi holistički pristup upravljanju projektima. 

Zahvaljujući redovitom usavršavanju zaposlenika, širokoj međunarodnoj mreži kvalificiranih partnera i menadžerskom timu koji postavlja trendove, tvrtka je idealno opremljena za ispunjavanje budućih potreba postojećih i novih kupaca.

Kvalitetu naših usluga dokazali smo u brojnim građevinskim projektima unatrag više od 15 godina

 

Kao pružatelj usluga na jednom mjestu nudimo sljedeće radove: 

produžavanje kabelskih trasa, nabavu i polaganje kabela, spajanje kabela do 30kV.

 

Pametan život s novom tehnologijom

S novim tehnologijama i napredkom, primjenom “Novog normalnog” kako mi to volimo zvati, AEL Company nudi sigurnija, štedljivija i udobnija rješenja za pametne kuće za korisnike diljem lijepe naše.

 

Volimo tehnologiju i učinkovitost u životu.

Već više od 15 godina specijalisti smo za kompleksna rješenja u području energetike i postrojenja, automatizacije i inženjeringa. Počevši od građevinske i industrijske automatizacije, tehnologija pogona strojeva  do električnih instalacija velikih automatiziranih postrojenja za  industriju. Naš portfelj uključuje kompletno upravljanje energijom, energetsku tehnologiju i optimizaciju te tehničku i ekonomsku energetsku učinkovitost. 

Mi smo jamac za inteligentnu distribuciju električne energije na najvišoj razini. Implementiramo održive koncepte koji su spremni za budućnost u tehnologiji građevinskih sustava i osiguravamo sigurnost i učinkovitost u proizvodnom procesu. Moderno inženjerstvo, održiva tehnologija montaže i korištenje visokokvalitetnih komponenti renomiranih proizvođača jamče Vama, kupcu, najveću moguću sigurnost za Vaš projekt. 

 

Danas radimo za sutra.

Održivo upravljanje energijom za nas je stvarnost već godinama. Naše upravljanje energijom teži učinkovitom korištenju energije uz istovremeno razumno reguliranje potrošnje. Energetska učinkovitost moderna i suvremena. S našim sustavima resursi se čuvaju, a budućnost je osigurana.

 

AEL Company – Automatizirana pouzdanost upravo na vrijeme

 

  •